Școala Gimnazială 119

ACTIVITĂȚI, CONCURSURI ȘI OLIMPIADE 2022-2023

Ziua Recoltei

A venit Toamna! Acum, Bucuria ochilor este noua paletă de culori! Iar Bucuria sufletului este Bogăția Pământului! Elevii clasei a IV-a A împărtășesc cu dumneavoastră Bucuria, Culorile și Bogăția sufletelor lor de copii, inspirate de fermecătoarea Toamnă de la care învățăm in fiecare, câte ceva!

Echipa Centrului European Cultural si de Tineret „Nicolae Bălcescu” împreună cu Asociaţia Impact Art – trupa „Spiriduşii” au dat start proiectului „Ora de teatru de la S4” dedicat elevilor din ciclul primar din sectorul 4.  Proiectul presupune  punerea în scenă a unor reprezentanţii de teatru interactiv, cultivând, prin instrumente de educaţie non formală, prin umor şi dialog, prietenia, respectul, onestitatea şi toleranţa.
Astfel, elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 119 şi-au dat întâlnire cu trupa de teatru „Spiriduşii” și au descoperit, prin momente interactive de teatru, povestea unei mici greşeli pe care a făcut-o eleva Mihaela într-o lucrare la geografie. Fetiţa a pus punctele cardinale „nord” şi „sud” în poziţii greşite şi astfel l-a făcut pe amicul său cocostârcul, să încurce drumul spre ţările calde.
Micii spectatori au intrat în jocul de teatru cu multa energie şi dezinvoltura.

 

Săptămâna Europeană a Sportului are loc în fiecare an între 23 și 30 septembrie, mii de evenimente fiind organizate de sute de parteneri din țările participante.
Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Comisiei Europene menită să promoveze sportul și activitatea fizică în întreaga Europă sub motto-ul #BeActive și are ca obiectiv conștientizarea importanței unui stil de viață activ pentru toată lumea și este concepută să le ofere oamenilor o trambulină către viața activă. În 2021, au participat peste 11 milioane de oameni.
În Saptămâna Europeana a Sportului, școală noastră organizează Campionatul  Scolii Nr 119!

 

ACTIVITĂȚI, CONCURSURI ȘI OLIMPIADE 2021-2022

Concursul de creație cu participare națională ,,Mai aproape de Ion Creangă”, desfășurat la Focșani

Agafiței Andrei – VB – Premiul I (îndrumător: prof. Adriana Sandu)

Vlad Eusebiu Petrică – VA – Premiul II (îndrumător: prof. Raluca Zazuleac)

Ciobanu Anelore – VIIC – Premiul III (îndrumător: prof. Cristina Pîslaru) Nistoroiu Denisa – VB – Premiul III (îndrumător: prof. Adriana Sandu)

Olimpiada de Limba Engleza – etapa pe municipiu

Ciobanica Emilia – clasa VIII A – Mentiune

Danciu Matei – clasa VIII D – PREMIUL III

Rotariu Andrada – clasa VIII D – Mentiune

Goanță Rareș – clasa VIII B – Mentiune

Pașcanu Iulian – clasa VIII B – Premiul III

Petroeanu Luiza – clasa VII C – Premiul II

Mihalache Alexandru – clasa VII B – Premiul III

Ciobanu Ane – clasa VII C – Premiul III

Matei Maria – clasa VII B – Mentiune

Micu Erica – clasa VII C – Mentiune

Colea Maria – clasa VII C – Mentiune

Profesori coordonatori: Mihăilă Elena, Gănescu Steluța și Măcelaru Gabriela!